Emergent: nice to meet you

Posted on setembre 23, 2009 
Filed Under fotografia, video

Emergent, Festival Internacional de Fotografia i Arts Visuals de Lleida, és un festival lúdic i creatiu que treballa en torn al mitjà fotogràfic. I ho fa amb les escoles de fotografia i audiovisuals per estimular la creació fotogàfica i artítstica entre els més joves. A més és un espai plural de reflexió, crítica i aprenentatge i promou la fotografia com a eina d’inclusió social. El festival tindrà lloc a Lleida a l’octubre i el novembre. Ara bé, primerament fan una proposta on podeu participar. Miren de fer una peça audiovisual promocional de manera col·lectiva.

Què s’ha de fer? Enregistrar-se a un mateix o a un/a amic/ga dient la següent frase “Nice To Meet You” i, després penjar aquests segons de vídeo al servidor d’elmur.net. Aquesta xicoteta movie s’estrenarà, amb catifa vermella i tot, el dia 5 d’octubre a lavesprada en l’acte de presentació del festival que faran a Barcelona, a la galeria llibreria La Fàbrica. Després es convertirà en la imatge del festival i es passarà per TV Lleida i per Internet. El perfil, gent alegre, activa, participativa, que s’enregistre des de qualsevol lloc del món…. i que entre tots es puga construir una imatge divertida i simpàtica del festival. Una imatge que traspue pluralitat i diversitat, tant de persones com d’idees. Aquest és l’objectiu d’Emergent i tu hi pots col·laborar. La data de termini per presentar peces és el 27 de setembre i pots veure més detalls tècnics al següent enllaç:

http://www.emergent-lleida.org/DOCUMENTS/makeamovie-cat.pdf

Comentaris

2 Responses to “Emergent: nice to meet you”

  1. 青汁 on abril 5th, 2012 1:26 am

    青汁

  2. Kasha Kleen on juny 6th, 2012 11:19 am

    Heavy post I enjoyed it. Someone else once said: I was working on the proof of one of my poems all the morning, and took out a comma. In the afternoon I put it back again.

Leave a Reply