No som finalistes

Posted on setembre 22, 2009 
Filed Under altres, concursos

Ja sabem que no som finalistes als Premis Blocs Catalunya 2009. Presentar-nos era una oportunitat més per mesurar-nos en la blocsfera, comparar-nos amb altres blocs, tenir més referents per valorar la tasca que realitzem. No sabem ben bé quins han sigut els criteris per seleccionar els finalistes; intuïm que ha de ser per vots rebuts. Nosaltres hem fet una ullada als finalistes de la secció educació a la qual havíem inscrit a 400 colps: http://www.premisblocs.cat/finalistes#cat4. Simplement podem dir que estem molt satisfets del treball que venim realitzant i de com a poc a poc ens anem apropant, des de la qualitat i el compromís, als objectius proposats. Pot ser ens ha faltat fer millor campanya.

De nou, a tots i totes els que heu col·laborat en les votacions i a tots els que ens feu arribar el vostre recolzament i la vostra col·laboració, moltes gràcies. Seguim, 400 colps!

Comentaris

6 Responses to “No som finalistes”

 1. Príncep de les milotxes on setembre 22nd, 2009 4:53 pm

  Vinga, de totes formes ànims, xicots i xicotes; jo tampoc he restat finalista; és clar, no m’havia presentat, vista la forma tan desllavassada d’arribar a la final. Podeu, si voleu, fer una ullada a http://espaiclaudator.blogspot.com/2009/08/premis-blocs-catalunya-2009.html
  I tingueu pietat!
  Les coses de la cultura i literatura no tenen res a veure amb MILLORS o PITJORS campanyes.
  Això deixem-ho per als qui volen FIGURAR.

  Una abraçada i a treballar.

 2. Allau on setembre 22nd, 2009 5:21 pm

  No us vau informar de les condicions per arribar a finalista? Depenia dels vots rebuts, però es podia votar un cop cada dia per categoria i adreça de correu del votant. Imagino que els nominats han mobilitzat la família per votar-los diàriament. És un sistema absurd. Jo, de vosaltres, no m’hi encaparraria, això no té res a veure amb la qualitat del vostre bloc. Endavant amb la feina!

 3. Arlequí on setembre 22nd, 2009 8:53 pm

  El meu bloc tampoc ha estat finalista, però no li dono cap importància. Els qui donen vida al bloc són els lectors i lectores.

  Salutacions ben cordials.

 4. Francesc J. Lopez on setembre 23rd, 2009 1:32 am

  Felicitats pel treball que feu cada curs i perquè cada dia milloreu les propostes i els continguts del bloc; això és el que conta.

 5. הובלות on març 31st, 2012 6:36 pm

  Super god sang! Love? it!

 6. Daysi Sangi on juny 7th, 2012 12:49 am

  Gorgeous! I must make one!

Leave a Reply