X Jornades de cinema i gastronomia

Posted on abril 21, 2016 
Filed Under cinema

Aquest cap de setmana tindrà lloc una nova edició, la desena, de les Jornades de cinema i gastronomia. del Cine-Club Alzira, amb la següent programació:

divendres 22 d’abril. 20.00 h. i 23.00 h.
AN (Una pastisseria a Tokio · Naomi Kawase, 2015)
El passe serà en versió original, subtitulada en castellà i amb un preu de 3€.

dissabte 23 d’abril 20.00 h.
L’horta al costat de casa (Vicent Tamarit, 2013)
Produïda pel taller d’audiovisuals de la Universiat de València, a través de la seua narració es plantegen quines són les postures dels diferents agents reguladors que intervenen en l’ordenació d’aquest sòl agrícola d’altíssim valor i gran capacitat de rendiment, així com la inclusió dels diferents agents econòmics i socials que intervenen activament en el territori.
L’entrada serà lliure i després de la projecció hi haurà una xarrada col·loqui a càrrec de Xavier Ròdenas Mayor amb el títol El paisatge de cultius, diversitat i sostenibilitat. A més s’oferirà una degustació de productes de Terra Valenciana.

Totes dues projeccions tindran lloc a la sala de Cultura.

Comentaris

Leave a Reply