Nova crítica

Posted on abril 18, 2016 
Filed Under altres

nova_crítica_16

Teniu alumnat cinèfil en cursos avançats? Doncs atenció. El FIC-CAT · Festival Internacional de Cinema en Català Costa Daurada presenta una de les moltes novetats que formaran part de l’edició d’aquest 2016: la iniciativa Nova Crítica. Una activitat que té com a objectius oferir una experiència professional als seus participants, contribuir a donar importància a la crítica cinematogràfica i teixir xarxes dins del sector .

Consisteix en que quatre crítics i crítiques joves, seleccionats per l’equip del FIC-CAT, cobriran tot el Festival. Acompanyats pel reconegut periodista cinematogràfic Alfons Gorina, faran crítiques de les obres projectades, entrevistes als protagonistes, resums de les jornades i altres continguts que considerEn interessants per al bloc digital del festival. Finalment, emetran un veredicte per concedir el Premi Nova Crítica, premi afegit en aquesta novena edició.

Per participar cal enviar un correu a premsa@fic-cat.cat adjuntant un currículum i la crítica d’una pel·lícula. Més informació al web del festival. 
Les inscripcions romandran obertes fins el 21 d’abril i el 25 d’abril es donaran a conèixer les persones seleccionades. Amb aquesta iniciativa, el Festival vol oferir una oportunitat als futurs crítics i cercar la complicitat professional de l’àmbit cinematogràfic. Animeu-vos!

Comentaris

Leave a Reply