Un regal de cinema

Posted on abril 11, 2016 
Filed Under cinema

abonament

Ens hem aturat un temps però afortunadament el cinema no para. En aquest parèntesi hem passat per alt alguns temes d’interés com el propi aniversari de 400 colps. Ep, n’hem fet vuit anys! I de ser que l’administrador tinguera açò, més temps, de segur que s’autoregalaria un regal com aquest de cinema.

Aragó Cinema es complau a presentar als seus clients els nous abonaments recarregables que fan encara més atractius els seus preus per tal de fomentar el cinema. Aquesta primera edició, que es pot adquirir a les taquilles sota dues modalitats, es presenta de forma ben acurada i cinèfila, en un sobre hand made decorat amb autèntiques entrades recuperades dels antics Cinemes Aragó i amb la impressió d’un famós fotograma de la pel·lícula Lost highway (David Lynch, 1997).

Hem anat una mica perduts, esperem tornar a la carretera. Salut i cinema!

Comentaris

Leave a Reply