Vuit_metratges

Posted on març 4, 2016 
Filed Under cinema, educació

sofia_castañon

De la tercera edició del Mirem i fem cinema vàrem treure aspectes ben positius els quals tenim pendent comentar amb detall. Un d’ells té a veure amb anar conslidant el nostre objectiu de ser un espai de construcció col·lectiva en el qual persones i institucions s’animen a comunicar propostes que ens poden resultar ben interessants a aquells que ens dediquem a l’educació audiovisual. Com és el cas; la nostra companya Raquel Zapater del servei de documentació de la Filmoteca Valenciana ens envia la nota d’una activitat a tenir ben present de cara a la celebració, la setmana vinent, del dia de la dona.

Vuit_metratges és una activitat lúdica que genera un espai de reflexió en torn a quatre curtmetratges que reflecteixen, des de diferents angles, les barreres socials, familiars, o profesionals a les quals s’enfronta una societat per a construir igualtat. El 8 de març és la data en què celebrem el Día Internacional de les Dones i reclamem la igualtat de drets  i oportunitats per a les dones. El cinema ens ajuda a construir el món i al mateis temps és el seu reflex, d’ací la importància de formar espectadores i espectadors, dotant-los de les eines necessàries per a desenvolupar el seu propi criteri. Per fer les inscripcions (aforament limitat) podeu escriure un mail a losada_carkun@gva.es o telefonar al 963 539 308. Els curtmetartge que es projectaran són:

Diana En La Red (Cristina Linares)
Superhéroes (Natxo Alapont i Abdelatif Hwidar)
Hechos Son Amores (Carlos Crespo)
Se Dice Poeta (Sofía Castañón) [imatge]

8 de març | 10.00 h. | Sala Lluís G. Berlanga · Edifici Rialto ·  Pça. Ajuntament 17- 4a

Comentaris

Leave a Reply