26a eacn

Posted on febrer 11, 2016 
Filed Under cinema, educació

trailer

Ja som de nou embarcats en una nova edició, i en van 26, de l’eacn · escola d’activitats culturals a la naturalesa d’escolagavina. En aquesta d’hivern mirem de treballar propostes de menys complexitat que el rodatge d’un curt. Pràctiques cinematogràfiques de vegades amb un caràcter més lúdic o experiemental, d’altres exercicis cinematogràfics al voltant d’algun concepte o fomat concrets. Com veníem de treballar a l’estiu l’anàlisi de la narrativa publicitària mitjançant el vídeoclip, hem decidit provar amb el format trailer per poder entendre els mecanismes de persuasió en la narrativa audiovisual i de construcció d’un relat específic. No deixarem de costat altres pràctiques habituals com el nostre microfestival de vídeocreacions o la visita d’un convidat més que interessant, Miguel Serrano, que ens donarà a conéixer el seu treball en diferents àmbits de la creació audiovisual (actor, director de fotografia…). Tot adobat amb els moments que sempre es generen en la convivència amb un grup d’adolescents tres dies i mig en una casa de poble. En tornar, contarem.

Comentaris

Leave a Reply