Mirem i fem cinema

Posted on febrer 8, 2016 
Filed Under cinema, educació

mirem_i_fem_16_01

Benvolguts i benvolgudes mestres:

S’acosta la MICE · Mostra Internacional de Cinema Educatiu. És per això que en el marc de la mostra, vos convidem a participar de la tercera edició del Mirem i fem cinema · Espai d’intercanvi per al professorat per l’audiovisual. La sessió tindrà lloc el divendres 26 de febrer de 18.00 a 20.00 h. a l’Aula didàctica del MuVIM de València i constarà de dues parts. Una primera amb un seguit de quatre breus presentacions d’experiències actuals al voltant de l’educació audiovisual i la segona, oberta per al debat i la reflexió compartida. L’accés és lliure però vos agraïm que si penseu participar-hi, ens feu un mail de retorn per confirmar-ho i així sabrem amb quin aforament aproximat comptarem. [400colps@escolagavina.cat] Som en nous temps i ens pertoca assumir el protagonisme pel que fa a l’educació i la cultura audiovisual als nostres centres, feu difusió i animeu-vos!

Una cordial salutació.
400 colps

Comentaris

3 Responses to “Mirem i fem cinema”

  1. Trobada d’educació audiovisual : 400 colps on febrer 22nd, 2016 7:52 pm

    [...] bé per, tal i com vàrem explicar, donar-li continuïtat a la sessió d’aquest divendres al Mirem i fem cinema: espai d’intercanvi del professorat per l’audiovisual (18.00 h. al MuVIM). Vos la deixem ací en estat inicial, si voleu fer-nos aportacions no dubteu en [...]

  2. L’educació audiovisual… en una cruïlla : 400 colps on febrer 24th, 2016 12:33 pm

    [...] que per nosaltres té la publicació de l’apunt de hui. Entre la trobada de Conselleria i el Mirem i fem Cinema la nostra companya Pilar Alfonso ens remet aquest article que és exercici de mestra: ordrenar i [...]

  3. Vuit_metratges : 400 colps on març 4th, 2016 2:09 pm

    [...] la tercera edició del Mirem i fem cinema vàrem treure aspectes ben positius els quals tenim pendent comentar amb detall. Un d’ells [...]

Leave a Reply