Videopèsols

Posted on febrer 1, 2016 
Filed Under concursos, video

Via twitter els companys de Teleduca ens han fet arribar aquesta proposta ben particular i gustosa. Es tracta de Videopèsols, el certamen audiovisual emmarcat en la 22a Pesolada a Caldes d’Estrac (edició 2016), amb la qual es pretén convocar a creadors i creadores, amb premi específic per a joves d’entre 14 i 18 anys, perquè realitzen obres en vídeo que tinguen com a element comú el pèsol i, al mateix temps s’inspiren en la població i l’entorn de Caldes d’Estrac. Cada participant, sense delimitació territorial podrà presentar un màxim de tres vídeos. La inscripció és gratuïta i el termini de presentació finalitzarà el 21 de febrer de 2016. La presentació dels treballs es farà de forma telemàtica a través del formulari específic que esta disponible en el web de la Mostra. Els arxius de les creacions audiovisuals s’han de fer arribar via Wetransfer, Dropbox o similar al correu electrònic videopesols@gmail.com. Si esteu interessats en participar llegiu les bases completes al web.

Tot i la distància i la singularitat de la proposta, ens ha fet il·lusió que comptàrem amb nosaltres per la difusió de la mostra. Així que no podíem més que correspondre amb la publicació de la mateixa i comprovar que efectivament l’audiovisual marida bé amb àmbits tan variats com l’educació o la gastronomia.

http://www.videopesols.cat

Comentaris

2 Responses to “Videopèsols”

  1. Pons on febrer 1st, 2016 1:27 pm

    Avui per sopar tinc pèsols, casualitat? Jo crec que no, però en principi no tinc previst fer-ne un vídeo mentre me’ls menjo.

  2. admin on febrer 1st, 2016 2:56 pm

    Mmmm… tu tingues la càmera a ma per si algun pèsol se’t rebel·la. Bon profit!

Leave a Reply