La nova web de CINEscola

Posted on gener 27, 2016 
Filed Under cinema, educació, recursos

cinescola_nova_web

El cinema com a forma de reflexió per a la vida, com a al·licient vital i intel.lectual, com a espai d’aprenentatge, com a via per a la reflexió, com a bot salvavides… Aquesta ha estat la idea que va moure a posar dempeus el projecte de CINEscola des del 2004. Ho assenyalàvem també fa tres apunts amb motiu del nou informe de la Comissió Europea: la integració a l’aula del cinema continua com una necessitat que no pocs professors i professores s’han plantejat des de fa temps, tot i que no no compten amb els mínims recursos necessaris per al seu ús didàctic, no ja pel que fa a espais apropiats o a instruments de projecció, sinó a propostes didàctiques viables per saber com fer servir i rendibilitzar el cinema amb una finalitat educativa. Doncs bé, CINEscola, un dels grans referents en aquesta tasca pedagògica necessària, estrena web. Han depurat el disseny i la navegabilitat apostant per la senzillesa i el gust sense deixar de posar a l’abast de professors i professores un, cada cop més gran, contingent de propostes didàctiques en l’ambit de l’Educació en Comunicació en línia, en format CD i en format paper. No deixeu de capbusar-vos per la diversitat de propostes d’aquest magnífic rebost cinematogràfic.

http://cinescola.info/

Comentaris

Leave a Reply