D’aquelles jornades, aquest DVD

Posted on gener 18, 2016 
Filed Under cinema, educació, formació

full_de_ruta

El Cefire de Torrent té el plaer de convidar-nos a la presentació del DVD que recull més de 50 curtmetratges realitzats pels centres educatius del nostre territori i que és fruit de les I Jornades Autonòmiques Audiovisuals. Expressar i comunicar a través dels mitjans audiovisuals, que es varen celebrar el juny de 2014. La proposta és presentar-ho a la comunitat educativa i fer una jornada d’intercanvi d’experiències audiovisuals amb els centres que hi han participat. En aquest acte, també es vol reconèixer la tasca del professorat implicat així com mostrar les avantatges de treballar l’audiovisual dins l’escola.

La trobada tindrà lloc el dijous 4 de febrer a les 10.00 del matí a la Sala Luis G. Berlanga. Edif. Rialto – Plaça de l’Ajuntament,17 (València). En aquest acte es lliuraran les còpies del DVDs als centres participants i per això es contarà amb un padrí excepcional com és el director de cine d’animació Pablo Llorens. Tot plegat quedarà adobat amb una interessant conferència sobre els drets intel·lectuals en les produccions escolars, i amb temps per al debat al voltant de temes de l’audiovisual que de segur seran de l’interès de tots.

Programa

09:30 – 10:00 Recepció
10:00 – 11:30 Presentació, visionat i entrega de DVD. Intercanvi d’experiències.
11:30 – 12:00 Pausa
12:00 – 13:30 Conferència: Ús adequat de la imatge i el so en les produccions audiovisuals escolares a càrrec de Javier Pinyol, tècnic del registre de la propietat intel·lectual.

Per completar la informació i inscriure-vos cliqueu següent enllaç.

Comentaris

Leave a Reply