sexualitat

Posted on maig 28, 2008 
Filed Under concursos

Aquest passat diumenge el reportatge central del setmanal d’El País tenia per titular Sexe en l’ESO. Una de les possibles conclusions és que tot i que s’estan produint canvis considerables en les conductes dels adolescents, encara és necessari fer una tasca en el desmuntatge d’estereotips i prejudicis que continuen imperant i condicionant les relacions dels més joves. És per això que volem destacar a 400 colps una iniciativa com la del Servei de Sexologia d’Arrasate, Gipuzkoa, que brinda l’oportunitat per traslladar i reflectir la diversitat de les sexualitats mitjançant l’audiovisual. L’Arraseteko Sexologia Zerbitzuko desitja reivindicar i socialitzar les diferents formes d’ésser home o dona i per això planteja un concurs de curtmetratges on la temàtica és la sexualitat, un sols tema amb infinitud de variants. A més introdueix una novetat respecte a anteriors edicions com és Sexmugi, apartat per a mini-curtmetratges gravats amb mòbil i amb una durada màxima de 60 segons. Es podran enviar per mail a: sexologiazerbitzua@arrasate-mondragon.net

Els premis són interessants i l’estiu és un bon moment per escriure, rodar i passar-ho bé.

http://www.sexologiazerbitzua.com/sexmetraia/castellano/sarrera.htm

Comentaris

2 Responses to “sexualitat”

  1. dhgate scam on abril 6th, 2012 7:51 pm

    Dong Pharr

  2. Teri on maig 4th, 2012 5:06 pm

    J’en souhaiterais un peu plus avec tellement de clownerie.

Leave a Reply