Taller de curtmetratges

Posted on desembre 22, 2015 
Filed Under cinema, formació

taller_curtmetratges_silla

Ja tenim el Nadal damunt i les vacances ben poden ser aprofitades també per participar d’alguna activitat formativa interessant com aquesta que proposa La Nau Jove de Silla. Es tracta del Taller de curtmeratges adreçat a joves d’entre 14 i 25 anys i en el quales traballarà la creació audiovisual per abordar l’assetjament escolar. El taller estarà dividit en quatre blocs, un per dia: el llenguatge audiovisual, l’ús del teu smartphone i com utilitzar-lo de manera professional, l’elaboració d’un guió i finalment l’edició i la postproducció. No sabem qui imparteix el taller però estarem ben atents a possibles resultats.

Dies : 28, 29 i 30 de desembre i 4 de gener
Horari: d’11 a 14h
Lloc: La Nau Jove de Silla
Inscripció gratuïta
15 places.

Comentaris

Leave a Reply