El festival i la ciutat

Posted on desembre 16, 2015 
Filed Under festivals, xarrades

festival_ciutat

Que la cosa es mou a la ciutat és ja evident; que comença a moure’s al festival sembla que també. De fet, enllacem dos apunts dedicats a Cinema Jove, des d’on comencen a anticipar-se propostes ben suggerents. Però, com es connecten els festivals amb el públic? Quines polítiques de dinamització de públic engeguen? Quins vincles es generen amb les associacions de la ciutat? Com s’impliquen els mitjas de comunicació? Precisament per repensar el paper del festival en la ciutat i de la ciutat en el festival ens conviden a la trobada que es celebrarà demà 17 de desembre amb Javier Angulo (director de la Setmana Internacional de Cinema de Valladolid i antic membre de l’equip del Festival de Cinema Espanyol de Màlaga) i José Luis Cienfuegos (director del Festival de Cinema Europeu de Sevilla i exdirector del Festival Internacional de Cinema de Gijón), així com amb destacats periodistes de l’àmbit cultural.

Lloc: Aula Magna. Centre Cultural La Nau. Carrer de la Universitat, 2. València.
Hora: Dijous, 17 de desembre de 2015, a les 11.45 hores.
Entrada lliure.

El festival i la ciutat

Comentaris

Leave a Reply