Estem d’enhorabona: Aragó Cinema

Posted on novembre 27, 2015 
Filed Under cinema

arago_cinema

No pot ser d’una altra manera: estem d’enhorabona. Després de nou anys de tancament i a partir de hui mateix, les sales dels ara rebatejats com Aragó Cinema tornen a projectar i fer del cinema eixa experiència col·lectiva tan apasionant. El coratge, en temps de pantalla global, correspon a vuit agosarats cinèfils de procedència i àmbits de treball ben diferents, que han fundat la cooperativa La Cinemista com a motor de gestió i creativitat. La Cinemista compta amb més il·lusió que recursos i no han dubtat a participar directament en la reconstrucció dels cinemes. Ells mateixos han pintat, obrat i restaurat les quatre sales, força maltractades després de nou anys de tancament. Veieu el vídeo a la finestra de l’ull (columna central).

Però sobretot s’han esforçat a dissenyar una oferta prou atractiva: ‘la nostra estratègia és oferir la possibilitat de veure cinema de qualitat a preus molt competitius, centrant-nos en la reestrena recent i antic en versió original subtitulada, aprofitant que disposem de 4 sales poder abastar a un públic molt divers’. Aragó Cinema projectarà pel·lícules que no han tingut un espai o han passat desapercebudes, cinema de reestrena, i majoritàriament en versió original, encara que no descarta que alguns dels films es projecten doblats. També programaran cintes de directors valencians, perquè aquest ‘cinema minoritari’ no es quede en els festivals. A més oferiran un política de preus molt ajustada que encara farà l’oferta més atractiva.

I no només cinema, també hi proouran les presentacions de llibres i de projectes culturals diversos, exposicions, actuacions o activitats pedagògiques amb el cinema com a recurs. És en aquest últim punt on nosaltres hem tingut l’oprtunitat d’aportar el nostre gra de sorra en ser consultats com a veu vàlida per components de La Cinemista. Així que hui volem desitjar molta sort, bon viatge i llarga vida als Aragó Cinema.

Ara en cartellera

Comentaris

One Response to “Estem d’enhorabona: Aragó Cinema”

  1. L’última programació : 400 colps on novembre 27th, 2017 11:25 am

    [...] de València. Ironies del destí o simple casualitat tot just tal dia com hui però de fa dos anys publicàvem que teníem motius per celebrar. Ara tot el contrari. Temps dolents per a la lírica i pel cinema? [...]

Leave a Reply