Idiots

Posted on novembre 13, 2015 
Filed Under educació, publicitat, video

L’ús de la tecnologia sempre ens porta a aquella cruïlla que bifurca entre fer-nos més lliures, amb més possibilitats i la vida més fàcil o més depenents, submisos i possiblement infeliços. És obvi que els matisos passen per l’ús que en fa cadascú i les possibilitats que som capaços de crear. Responsabilitzar per tant la tecnologia serà voler matar el missatger. Però no podem ignorar tampoc que el mitjà és el missatge i per tant anirà bé pensar sobre el seu poder per modificar el curs i el funcionament de les relacions i les activitats humanes. Bé que ho sap Apple quan diu que entre un nou model d’iPhone i l’anterior, el que canvia és tot. I ací, al mig de la cruïlla que sempre implica el treball amb adolescents, nosaltres continuem facilitant material per poder portar a àmbits de reflexió com l’acció tutorial.

Ja ho vàrem fer amb el curt El mòbil de l’educació en el qual havíem estat ben implicats en la seua realització. En aquesta ocasió es tracta del curt Idiots que la companyia d’efectes visuals Big Lazy Robot va llançar l’any passat per satiritzar l’obsolescència programada i la vida moderna. Sobre ell ens havia cridat l’atenció la nostra companya Maria Garcia arran de la recerca de peces audiovisuals on les màquines estiguen implicades, doncs la setmana temàtica d’escolagavina girarà al voltant d’aquest tema. Mireu vos el curt i feu-lo servir sempre tenint en compte que la productora va advertir que el curt no s’ha de prendre massa seriosament, ja que ho van fer per riure’ns de nosaltres mateix doncs tots tenim un i-diot dins. Bon cap de setmana!

Comentaris

Leave a Reply