ATENCIÓ: vacances fins l’1 de setembre

Posted on juliol 24, 2009 
Filed Under altres

400 colps és un dispositiu que es troba en l’articulació entre dos àmbits, l’educació i l’audiovisual o tant se val l’audiovisual i l’educació. El cas és que en aquest últim, el de l’educació, arribades aquestes dates poca gent emet o rep activitat. Ens ho diuen els nostres indicadors (número de visites, mails, comentaris,…). Ara sí doncs podem dir que el curs s’ha acabat, que baixem persiana. Podríem continuar publicant pot ser amb menys freqüència i intensitat. Però hem valorat que també és bo saber parar; que les vacances vindran bé per carregar les piles, que segur sota el sol d’agost brollaran noves idees per a un nou curs. És temps de descans, de lectures, de viatges, de platja, de muntanya, d’altres ciutats i nous paisatges, d’amistat, de doble volta al pany de casa, de kilòmetres, de piscina, de mar, de nits, de calor, d’imatges, de fotografies, de sons, d’amor,… Que passeu molt bon estiu! Nosaltres tornarem l’1 de setembre.
Fins aleshores, 400 colps!

VOTA PER 400 COLPS

Comentaris

One Response to “ATENCIÓ: vacances fins l’1 de setembre”

  1. Khartoum on febrer 17th, 2012 5:27 pm

    Hi

Leave a Reply