Va de bo!

Posted on novembre 8, 2015 
Filed Under video

Ben poques han sigut les ocasions en que hem portat a plana el lligam entre audiovisual i esport. Però dues coincidències ens han portat ara a fer-ho. La primera, assabentar-nos de l’existència d’aquest curt documental que fou presentat el dimarts 7 de juliol a la Casa de la Cultura de Massamagrell durant els actes previs a la partida que enfrontaria el 10 de juliol Genovés i Àlvaro, per recordar 20 anys d’aquella gran final Individual de Sagunt entre dos mites.

La segona, que aquest matí mateix, té lloc a Picanya una nova partida de pilota al carrer organitzada pel recent creat Club Pilota Picanya. I és que un grup d’entusiastes de la pilota valenciana ha decidit que era hora de que la pilota tornara al seu espai natural, els carrers d’un poble on feia 20 anys que no s’escoltava val i 30. Entre els promotors d’aquesta genial iniciativa adreçada a xiquets i adults, està el mestre d’escolagavina Ivan Sales a qui ja havíem dit que dedicaríem un apunt. Va per tu Ivan, va de bo!

Comentaris

Leave a Reply