filMO

Posted on juliol 21, 2009 
Filed Under cinema, festivals, video

filMO, festival de cinema de butxaca, és un festival de cinema fet amb dispositius mòbils (telèfons mòbils, càmeres de foto,…) que neix amb l’objectiu de fomentar la creació audiovisual amateur. Per a participar en filMO només has de grabar un vídeo, editar-lo i pujar-lo a la web del festival. El plaç de presentació de vídeos a concurs finalitza el 22 de setembre de 2009. filMO es divideix en tres seccions. A la secció per tots els públics, oberta a qui vulga participar, es sumen la secció per artistes convidats i altra per alumnes d’algunes escoles d’imatge i disseny d’Astúries. Diversos professionals del cinema junt a José Luís Cienfuegos, director del Festival Internacional de Cinema de Xixón constituiran el jurat que determinarà quins seran els videos guanyadors i obtindran els premis que disposa el festival. Els vídeos finalistes seran projectats en la propera 47ª edició del Festival Internacional de Cinema de Xixón, del 19 al 22 de novembre. Com sempre rescatem aquest tipus de festivals perquè a més de ser una oportunitat per atrevir-se a presentar alguna peça per aquells més llançats, per la resta el visionat de vídeos presentats pot ser una bona font d’idees i aprenentatge.

http://www.filmolaboral.com/

Comentaris

Leave a Reply