Festival Imatges Joves en la Diversitat Cultural

Posted on juliol 20, 2009 
Filed Under cinema, educació

La Fundació Kine, Cultural i Educativa, convida a xiquets/es i joves de 5 a 25 anys a participar amb els seus guions i/o curts del 6é Festival Iberoamericà de Curts “Imatges Joves en la Diversitat Cultural”. El projecte vol estimular a les i els joves a pensar i crear els seus propis relats, perquè ja no siguen espectadors passius de les imatges dels mitjans i dels relats dels adults sinó que puguen contar en primera persona les seues realitats, els seus somnis i les seues problemàtiques, desenvolupant una mirada crítica pròpia sobre la realitat. Al festival podran participar xiquets/es i joves en tres categories d’edat: a. de 19 a 25; b. de 14 a 18 i c. fins els 13 inclosos. S’estableixen a més dos apartats: a. guins i b. realització de curtmetratges. En aquesta es poden presentar tantes obres com es vulga en qualsevol dels géneres documental, ficció, vídeo-clip, animació, experimental, vídeominut i vídeo sense diàlegs. S’acceptaran obres finalitzades a partir de l’1 de gener de 2006 i que no hagen participat en anteriors edicions. El festival es portarà a terme del 14 al 21 d’octubre de 2009 a Buenos Aires i la recepció de les obres és fins el 14 d’agost. A les bases no comenten res de la resta de llengües oficials a banda del portugués i el castellà que sí estan contemplades. Però, si subtitulem les obres a l’igual que les produccins portugueses, per què no podem provar? Nosaltres ja hem fet la consulta i estem a l’espera de resposta. Aniria bé participar per la diversitat cultural.

http://www.imagenesjovenes.org.ar/
http://www.fundacionkine.org.ar/

Comentaris

3 Responses to “Festival Imatges Joves en la Diversitat Cultural”

  1. bridesmaid dresses 2011 on març 16th, 2012 10:04 am

    One of the main factors is the color of the leggings. Dark colors are the most popular but is also possible to find something in a lighter color.

  2. nars blush review on abril 4th, 2012 1:20 pm

    Real wonderful information can be found on weblog . “An executive is a person who always decides sometimes he decides correctly, but he always decides.” by John H. Patterson.

  3. urban bedding on abril 12th, 2012 1:57 am

    the way to shed weight fast?

Leave a Reply