Els ulls d’Ariadna

Posted on juliol 18, 2009 
Filed Under cinema

Ja hem comentat amb anterioritat que ens agradaria disposar d’un equip que poguera fer un seguiment més proper a les estrenes cinematogràfiques d’interés i per què no, assistir a projeccions i aportar opinions i recomanacions. Bé, a poc a poc. Avui de moment volem destacar aquesta cinta de les que acaben d’estrenar-se. I ho fem per allò del cinema dins el cinema, de descobrir altres realitats tan llunyanes com l’afganesa i també perquè es tracta d’una producció valenciana. “Els ull d’Ariadna” és un documental dirigit per Ricard Macián. Sota el control dels talibans, la cultura a l’Afganistan es va trobar molt amenaçada. Nou treballadors de l’Afghan Film, l’institut de cinema afganès, contra el Ministeri d’Afers Religiosos i posant en perill la vida, van amagar una part de l’arxiu per salvar-lo de la crema. Una interessant proposta per reflexionar al voltant de la màgia i el valor cinema en la cultura. Vos recordem a més que a la barra lateral dreta teniu una imatge/enllaç permanent a la secció d’estrenes ciematogràfiques de Vilaweb on sí fan un seguiment setmanal de les mateixes.

http://www.losojosdeariana.com/

Comentaris

One Response to “Els ulls d’Ariadna”

  1. plancha ghd baratas on juliol 25th, 2012 2:06 pm

Leave a Reply