houyhnhnms.tv

Posted on maig 26, 2008 
Filed Under video

“El futur de la televisió està en internet i serà comunitari i interactiu”, segons el creador d’aquest projecte Joan Jiménez. houyhnhnms és una comunitat de videocreadors i espectadors d’art audiovisual en format televisió on els usuaris proporcionen i decideixen la programació a través de les seues votacions. Des de febrer i fins setembre està en marxa el seu primer Challenge amb el títol inspire the world, it can be changed. Els canals són Challenge, Films, Short Films, Micromovies, Animotion, Videoart, Music Videos, Artvertising i Artventure. A més aquesta plataforma convida a formar un moviment social a través de la seua comunitat. Nosaltres també: 400 colps!

http://www.houyhnhnms.tv/

Comentaris

5 Responses to “houyhnhnms.tv”

 1. digg on febrer 18th, 2012 6:29 am

  . awareness + .

 2. dhgate scam on abril 6th, 2012 7:08 pm

  Linwood Martenez

 3. fettabsaugen münchen on abril 10th, 2012 9:51 pm

  Eine raue Äußeres gewährt eine bessere Integration hinein dasjenige Gewebe ebenso verhindert ein Verrutschen.

 4. fett weg spritze on abril 11th, 2012 2:57 pm

  Doch die damit verbundene Operation ist für viele ein zu großer Schritt.

 5. Denia on maig 4th, 2012 4:19 pm

  J’en envierais de l’extra avec tant d’humour.

Leave a Reply