III Concurs audiovisual Benimaclet Imaginacció

Posted on octubre 20, 2015 
Filed Under cinema, concursos, educació

imaginaccio_15

Atenció a un concurs audiovisual que en la seua tercera edició torna a convocar a joves de diverses edats i amplia el termini de presentació d’obres fins el 15 de novembre. L’Associació Juvenil de Veïns i Veïnes de Benimaclet convoca el present concurs dins del marc del projecte Benimaclet Imaginacció. Projecte audiovisual per a la integració, subvencionat per la Regidoria de Benestar Social de l’Ajuntament de València a través de les subvencions atorgades en la Taula de Solidaritat del barri de Benimaclet, en la qual s’integra aquest projecte.

La finalitat d’aquest concurs és la creació d’una obra audiovisual original realitzada amb els mitjans propis del participant (càmera de vídeo, de fotos, telèfon mòbil…) i de qualsevol gènere (curmetratge, videoclip, documental…). Un dels objectius principals del projecte en el qual s’integra aquest concurs és d’aconseguir una major implicació dels participants en la vida, en les activitats i en les localitzacions del barri de Benimaclet. Per tant, encara que la temàtica serà lliure, totes les peces presentades al concurs hauran de respectar una premissa: l’aparició del barri de Benimaclet. Amb detall, els requisits de les peces audiovisuals són: en tots els vídeos apareixerà de manera obligatoria, bé siga en forma d’escenaris, bé com a component d’arguments, o en qualsevol altra referència, el barri de Benimaclet. La durada dels vídeos no superarà els 10 minuts (en el cas de tenir títols de crèdit, aquests s’inclouran dins dels 10 minuts). Es podran presentar en qualsevol idioma; si els diàlegs o textos escrits aparegueren en una llengua diferent del valencià o del castellà, haurien d’anar acompanyats de subtítols en alguna d’aquestes dues llengües. La proposta ha de ser original i no pot haver sigut guanyadora en edicions anteriors del concurs.

Els premis seran: Primer premi: 400 euros – Segon premi: 300 euros – Tercer premi: 200 euros – Premi participants entre 12-17 anys: 100 euros – Premi participants menor de 12 anys: 50 euros

Info · Bases · Fitxa d’inscripció
https://www.facebook.com/events/188496211483134/

Comentaris

Leave a Reply