Cap a la Mice 2016

Posted on octubre 16, 2015 
Filed Under altres

Pugem en qualitat d’apunt un comentari que ens deixava a l’apunt recent sobre la Mice, el seu director Josep Arbiol. En ell, a més d’agraïrnos el suport i la col·laboració, ens indica que a la secció Sambori-MICE no està inclosa la Universitat, ni treballs professionals, ni aquells en llengua diferent al valencià. El Premi Sambori-MICE té unes bases molt concretes per a donar suport a l’audiovisual en la nostra llengua en ensenyament no universitari.

Tanmateix, tots (universitat, professionals, treballs en llengües diferents a la nostra) podeu participar en la MICE en la secció internacional fent la inscripció del vostre curt mitjançant la següent plataforma:

https://filmfreeway.com/festival/MiCe

A més, ens deixa l’enllaç al primer vídeo promicional del que serà la MICE 2016 i que podeu veure ací mateix. Ara només falta que ens animem a participar! I a la nostra finestra de l’ull (columna central) hem inserit un curtmetratge presentat a la Mice anterior amb la participació del propi Josep.

Comentaris

Leave a Reply