Jaun Rayos, Kolkata i 300

Posted on juliol 17, 2009 
Filed Under altres, fotografia

A l’apunt sobre la passada edició de l’eacn vàrem comentar que una de les dues persones que ens va visitar per parlar-nos del seu treball i compartir la seua experiència sigué Juan Rayos. Juan és, entre d’altres coses, video-creador i video-jockey i sigué aquesta part la que més va desenvolupar per l’alumnat. Ens va parlar dels seus inicis, la seua formació, de com lo quotidià formava part del seus primers treballs, de com captura les seues imatges o de la possibilitat d’apropiar-se d’imatges per tractar-les, reinterpretar-les i oferir-ne una visió personal de les mateixes. Juan Rayos és Juan González i com a tal és com es dóna a conéixer en la seua faceta de fotògraf. Comentava que darrerament i de manera pendular és aquesta que el té més ocupat. Tal és així que en aquestos moments té entre mans l’edició del seu darrer projecte. Es tracta d’un llibre de fotografies captades a la ciutat índia de Kolkata. Kolkata és un apropament particular a una ciutat tan fascinant a través d’exquisits bodegons i composicions realitzats principalment en tendes de la ciutat. Una invitació a sumergir-se en tota una cultura de la qual ara per ara existeix la maqueta i que en breu Juan espera tancar el procés d’autoedició i distribució. És per això que volem recolzar aquesta obra tan suggerent donant-vos-la a conéixer.

300 és senzillament el número d’apunts publicats amb aquest a 400 colps

Comentaris

Leave a Reply