Cinema a l’escola 2015-16

Posted on setembre 17, 2015 
Filed Under cinema

Cinema a l’Escola, la inciativa d’Escola Valenciana per difondre a les escoles cinema en la nostra llengua, arriba a la seua 12a edició. Les projeccions del suggerent programa tindran lloc un curs més d’octubre a desembre. I de nou, en paraules de Vicent Moreno, president de l’ens, després d’un balanç molt positiu de participació de la convocatòria anterior a la qual assistiren més de 65.000 alumnes i es projectaren pel·lícules a 38 poblacions valencianes. Des de fa 11 anys aquest compromís amb el cinema en valencià ha anat sumant la col·laboració d’ajuntaments d’arreu de les nostres comarques.

Ja és en circulació el catàleg per al curs 2015-2016 el qual podeu consultar embedat ací mateix. La selecció de títols és acurada per tal que els escolars puguen gaudir del cinema en la nostra llengua. A més cal recordar també com a iniciativa cinèfila per a escoles o particulars que ja és al nostre abast la devedeteca núm. 3 d’Escola Valenciana amb les pel·lícules: Els cap de drap, Els Crood, Papa, sóc un zombi, Tom Sawyer i Veïns invasors, que podeu comprar a la botiga per 85 euros.

Si necessiteu més informació podeu posar-vos en contacte amb els serveis d’audiovisuals d’Escola Valenciana al telèfon 96 347 27 83 de 9 a 15h.

Comentaris

Leave a Reply