Curtmetratges a la Beneficència

Posted on setembre 9, 2015 
Filed Under cinema

smile

Amb el plantejament que el metratge curt és un àmbit obert a l’experimentació amb nous llenguatges cinematogràfics, continua cada dijous a la nit, a les 22:30h, en el pati 6 de La Beneficència, el cicle on es projectarà una sèrie de curtmetratges que alternaran el documental amb la ficció. Les entrades, gratuïtes, es poden reservar prèviament bé acostant-te al hall de La Beneficència de dimarts a diumenge i de 10.00 h. a 20.00 h; bé a través de la web www.360valenciacultural.es o bé descarregant-te (pròximament) en el teu mòbil l’aplicació 360 València Cultural per a iPhone i Android.
¿I si no pots obtindre una entrada anticipada? Pots fer-ho en la taquilla de La Beneficència des d’una hora abans del començament de l’activitat i fins què s’exhaurisca l’aforament (una entrada per persona). Podeu consultar el programa de les properes sessions:

10 setembre | 17 setembre | 24 setembre

Comentaris

Leave a Reply