El teu barri a través del mòbil

Posted on setembre 7, 2015 
Filed Under concursos, video

mobil_barri

Obrim setmana amb altra iniciativa que enllaça amb l’apunt anterior doncs té també el mòbil en l’eix central de la mateixa. La Fundació Hugo Zárate amb la col·laboració d’Acicom · Associació Ciutadania i Comunicació i Fundacode convoquen el concurs El teu barri a través del mòbil. L’objectiu de la proposta és promoure i impulsar la creativitat en l’àrea de l’audiovisual, en persones majors d’edat de l’àmbit del país valencià, en temes presents en la nostra societat i més concretament amb la vida dels nostres barris, al mateix temps que desenvolupant la sensibilitat tant social com a tècnica. Les peces es poden presentar tant en valencià com en castellà i en format per a telèfon mòbil, (mpg / avi / mkv / div x / mp4 /mov) sense condicionament en la resolució. La durada màxima és de 3 minuts sense incloure els títols  en el treball, els quals es podran afegir en un document adjunt si es desitja.

El termini d’inscripció és fins el 15 de setembre de 2015 i el jurat fallàrà el veredicte l’1 d’octubre 2015. El Jurat, integrat per un/a president/a i quatre membres, visionarà les obres de forma objectiva seguint per aquest ordre els criteris de: 1) funció social 2) creativitat i 3) qualitat tècnica. S’atorgarà un només premi de 300 € i una vídeo-càmera HD Life Cam, d’acció amb carcassa resistent a l’aigua i suports per a bicicleta i casc, i el corresponent document acreditatiu del concurs per a un sol guanyador d’una única categoria. El jurat es reserva el dret de fer un esment especial per raons d’impacte o transcendència social a una altra obra, a la qual es lliuraria únicament el certificat acreditatiu d’aquest esment. L’acte de lliurament de premis 16 octubre de 2015.

bases | inscripció

Comentaris

Leave a Reply