Contra l’analfabetisme mediàtic

Posted on maig 23, 2008 
Filed Under video

A Catalunya ho tenen molt clar i des de ja fa un temps són nombroses les associacions i iniciatives que promouen i donen impuls a l’educació en comunicació en el sentit més ample del terme. És el cas de La Xarxa d’Educació en Comunicació. Si bé és cert que per allà van més avançats en l’abordatge de les anomenades competències bàsiques en el camp audiovisual, La Xarxa encara assenyala la situació d’inoperància en què els actuals currículums d’ensenyament deixen l’alumnat davant els mitjans de comunicació audiovisuals, respecte a la capacitat de comprensió, l’anàlisi crítica dels continguts i la producció amb els llenguatges audiovisuals. El passat mes de febrer celebraren assamblea i definiren el marc d’actuació d’aquesta plataforma cívica als propers anys. A poc a poc anirem donant a conéixer altres col·lectius que fan una tasca ben valuosa en el terreny de l’educació audiovisual en tots els nivells. Mentres podeu visitar:

http://www.laxarxa.info/

http://laxarxa.wordpress.com/

Comentaris

3 Responses to “Contra l’analfabetisme mediàtic”

  1. Baby Strollers on juny 6th, 2012 10:00 am

    something must be done about it.

  2. Myrl Brickey on juny 8th, 2012 1:01 am

    Cheers pal. I do appreciate the wriintg.

  3. planchas pelo ghd on juliol 25th, 2012 2:07 pm

Leave a Reply