Bon inici de curs

Posted on setembre 1, 2015 
Filed Under educació

Teníem moltes ganes que arribara aquest moment. Iniciem un nou curs, un curs diferent, el curs escolar del canvi… Ves per on que algú ha trobat abans les paraules. Aquestes amb les quals podríem haver arrancat nosaltres aquest nou curs. I ves per on que aquest és el nostre Conseller -un mestre entretants- el qual és un goig poder sentir amb aquella manera d’encoratjar-nos per encarar un nou curs, per fer nostra l’escola i ser capaços de posar-la, plegats, al capdavant de la societat. Els reptes són diversos i al nostre àmbit, el de la intersecció entre educació i audiovisual, també els tenim damunt la taula. Ha arribat el moment de continuar dibuixant-los i en la mesura del possible fer-los realitat, perquè ha arribat el nostre moment, el de la participació activa. Les accions i els projectes els anirem contant. Ara, també encoratjar-vos a aquells que feu audiovisual a escoles i instituts, a fer de 400 colps casa vostra, per compartir l’esforç, la il·lusió i la feina ben feta. Bon inici de curs!

Comentaris

Leave a Reply