Pantalla Jove

Posted on juny 12, 2015 
Filed Under cinema, educació, festivals

screenly

S’acosta Cinema Jove, festival que sempre obre un marc interessant de possibilitats cinèfiles. I entre d’aquestes destaca enguany per primera vegada Pantalla Jove, on es troba implicat el nostre company i amic Álvaro Yebra. Aquesta nova activitat sorgeix amb la voluntat d’acostar la programació del festival als més joves, en sessions especials en les quals poder compartir i comentar el cinema. Pantalla Jove és un projecte didàctic per a l’educació audiovisual, que inclou curts de la secció oficial, d’enguany i d’edicions anteriors, escollits per la qualitat i l’interés formatiu. Històries emocionants i variades, que van des de l’animació al documental, amb protagonistes majoritàriament infantils i adolescents. Així, els més joves poden pensar el cinema i mirar també el seu reflex en aquesta pantalla que és seua, la Pantalla Jove.

- On: Sala José Sancho de l’Edifici Rialto-IVAC (4a planta)
- Quan: dimarts 23 i dimecres 24 de juny, 10.00 h.
- Durada sessió aproximada: 100 minuts.

De cada curt es farà un presentació i es comentarà després amb els participants. La inscripció per a la sessió es realitzarà amb reserva prèvia per correu a info@cinemajove.com i el preu per persona és de 3 euros.

Curts inclosos en la sessió:

Alex (Laura Garcia, Espanya, 2014, 16’)
Zepo (César Meléndez, Espanya, 2014, 3’)
Escolta (Pablo García, Espanya, 2014, 27’)
El empleo (Santiago ‘Bou’ Grasso, Argentina, 2008, 6’)
El vendedor de humo (Jaime Maestro, Espanya, 2012, 6’)
Meu amigo Nietzsche (Fáuston da Silva, Brasil, 2013, 15’)

Comentaris

Leave a Reply