Invitació a experimentar

Posted on juny 1, 2015 
Filed Under cinema, festivals

Sovint hem expressat el nostre interés perquè es trasllade a l’alumnat pràctiques de caràcter més experimental que els permetisquen desencorsetar-se de narratives clàssiques en les quals pot ser es troben més condicionats. El Festival international des cinémas différents et expérimentaux de Paris obre per primera vegada un concurs per als cineastes menors de 15 anys. El cinema experimental és primerament el plaer d’inventar imatges i sons originals; lliure per crear pel·lícules que no necessàriament expliquen històries, jugar amb les formes, els colors, la música, les mescles de tècniques i imatges de qualsevol tipus.

Les pel·lícules seleccionades seran projectades en el 17è Festival de Paris De Diferents i experimentals Cinemes que se celebrarà a París del 14 al 18 d’octubre de 2015. Va bé fer una ullada a algunes pel·lícules experimentals distribuïdes pel Collectif Jeune Cinéma visitant https://vimeo.com/album/3373334 (contrasenya: 15ANS). Però va millor encara animar-se a participar.

http://www.cjcinema.org/

Comentaris

Leave a Reply