3ª Edició de cinema d’estiu a Benimaclet

Posted on juny 27, 2009 
Filed Under cinema

No cal que relatem els diversos indicadors que ens fan entendre que l’estiu ja és ací des de fa uns dies. Però si en volem destacar un per la seua temàtica. I és que ja comencen les edicions de cinema d’estiu i proliferen les ofertes per veure cinema sota el cel de les diferents poblacions. Entre aquesta variada oferta destaquem avui la 3ª Edició de cinema d’estiu a Benimaclet. Cada diumenge a partir del proper dia 28, una pel·lícua a les 22.00 h. A més, enguany s’introdueix la novetat per la qual un grup de música amenitzarà la vel·lada a partir de les 21.00 h., que no és gens mala hora per sopar a la plaça del poble i calmar l’estòmac amb acords i entrepà abans del cinema. El programa és el següent:

Ah, per cert, cal portar la cadira.

Comentaris

2 Responses to “3ª Edició de cinema d’estiu a Benimaclet”

  1. Francesc J. Lopez on juny 28th, 2009 9:14 pm

    Com abans, quan al poble es feien els “variatets”. Cadascú portava de casa la cadira i els xiquets es quedaven tot el dia gurdant el lloc perquè ningú li les canviara.
    Siga benvingut el bon cinema també a la fresca!

  2. elzchuy on agost 2nd, 2012 11:01 am

    whtblw

Leave a Reply