Defasten al S0N1V1S10

Posted on juny 26, 2009 
Filed Under video

Periòdicament arriba un divendres, com avui, que ens complau portar a primera plana a S0N1V1S10. Les propostes a les quals ens apropa el cicle sempre resulten d’interés i ens ajuden a esbrinar possibles nous llenguatges en l’àmbit audiovisual. Avui divendres la sessió correrà a càrrec de l’artista canadenc Defasten. Sabem mitjançant la web de l’Octubre que centrant-se en l’animació digital, Defasten traça paral·lelismes dins de les fronteres de la informació, l’espai i el paisatge urbà en la intersecció de les pràctiques que afavoreixen els mitjans de comunicació digitals. Reflecteix d’aquesta manera l’interès per la fragmentació dels mèdia, la societat contemporània i la condició postmoderna. Openland, la proposta que presentarà a les 20.00 h al centre Octubre, és una experiència audiovisual reflexiva lliurement guiada per sortides que envolten microestats i les definicions que se’n deriven. A través d’entrevistes entrellaçades, de metanarratives i de panoràmiques digitals, Openland desplega un diàleg entre la consciència, la individualitat i la col·lectivitat.

http://www.octubre.cat/activ_fitxa.php?id_activitat=895

[També a les 20.00 h. tindrà lloc l'encontre amb Laurent Cantet a la terrassa de l'Institut Francés]

Comentaris

Leave a Reply