Quartmetratges 2015

Posted on maig 5, 2015 
Filed Under cinema, concursos

quartmetratges_15

Entre tanta cosa hem estat uns dies aturats. Però tornem i ho fem amb la convocatòria d’un clàssic entre els certàmens de curtmetrates del nostre territori. Ja estan publicades les bases per a presentar les vostres obres al festival de Quartmetratges de l’any 2015. Ací teniu les de realització però també s’han publicat les de concurs de guions per a curts. El plaç per presentar obres és del 18 de maig fins el 19 de juny.

1. PARTICIPANTS Hi poden participar totes les persones realitzadores de curts, nascudes o residents al País Valencià, amb un màxim de dues obres.

2. SECCIONS DEL CONCURS
a)  Ficció
b)  Animació
c)  Documental

3. REQUISITS DE LES OBRES 

Cada curt es presentarà en dos formats individuals: en format MP4 Còdec H264 i en format BluRay o HD amb compressió de qualitat per a la seua projecció. La duració no excedirà  de 25 minuts.
 No  s’admetran  treballs  realitzats  abans de  l’1 de  gener de  2014  ni els presentats a aquest concurs en anteriors convocatòries.

4. PRESENTACIÓ DE LES OBRES: la recepció de les obres es realitzarà del 18 de maig al 19 de juny de 2015 a través dels següents mitjans: a) Personalment o per correu postal, junt amb el butlletí  d’inscripció  que  s’adjunta i la fotocòpia del DNI en:
Casa de Cultura
Plaça Valldecabres, 19
46930  Quart de Poblet
Tel.: 96 154 75 97
Horari de recepció:  de dilluns a divendres, de 10 a 13 hores i de 17 a 20 hores. El termini de recepció finalitzarà el dia 19 de juny a les 13 hores.
 b) A través de la Plataforma MOVIBETA (Enllaç disponible en breu)

5. PREMIS Primer Premi (millor curt presentat al concurs):  2.000  €  i trofeu del concurs.
Premi Secció Ficció: 1.200 €  i trofeu
Premi Secció Animació: 1.200 €  i trofeu
Premi Secció Documental: 1.200 € i trofeu
Premi al millor curt en valencià: 1.000 € i trofeu
Premi Públic Jove (alumnat de batxillerat): trofeu
Els premis en metàl·lic estaran subjectes a les retencions de l’IRPF corresponents.

6. SELECCIÓ L’organització del concurs farà la  preselecció  de les obres presentades i es reserva el dret a excloure aquelles en què el contingut siga obscè, violent, sexista, racista o vulneren algun dret fonamental de la persona .
El Jurat, format per l’Alcaldessa de la Vila, com a Presidenta, o el membre de la corporació municipal en qui delegue i tres especialistes en la matèria determinarà les que seran exhibides públicament i concedirà  els premis. El Jurat podrà deixar desert algun premi o acumular-lo a una altra secció. El premi al millor curt en valencià és compatible amb la resta de premis.

7. PROJECCIONS PÚBLIQUES Les projeccions públiques tindran lloc en el mes d’octubre de 2015. El programa es difondrà amb suficient antelació i es remetrà a totes les persones participants. Els curts premiats podran projectar-se tant en l’acte de clausura del certamen com en l’acte de presentació de la següent edició.

8. CLAUSURA I LLIURAMENT DE PREMIS

La clausura i el lliurament dels premis tindrà lloc el dia 24 d’octubre de 2015.

El fet de participar en aquest concurs suposa l’acceptació d’aquestes bases.

Comentaris

Leave a Reply