Cinema Jove | dijous d’interés

Posted on juny 24, 2009 
Filed Under video

Continuem informant d’aquelles activitats paral·leles programades en el marc de Cinema Jove i que pensem vos poden resultar d’interés. Dema o avui (segons lliges aquest apunt) dijous 25 a les 18.00 h. al Fòrum de l’Fnac de València tindrà lloc la taula rodona El paper del cinema en paper que contarà amb la presència de Jesús Robles, de l’editorial ochoymedio, i de Pedro Font de Mora de la llibreria Railowsky. La taula estarà moderada per David Moreno. Dues hores més tard, a les 20.00 h. i per no perdre comba, a la sala Lluís G. Berlanga de l’edifici Rialto de València tindrà lloc l’esperada presentació de la pel·lícula “La classe” a càrrec del propi director Laurent Cantet que com ja sabeu rep el premi Lluna de València del festival.

Comentaris

One Response to “Cinema Jove | dijous d’interés”

  1. stomatolog łódź on abril 30th, 2012 6:08 pm

    Keep functioning ,splendid job!

Leave a Reply