7a comparTIC

Posted on abril 24, 2015 
Filed Under educació, formació

unentretants_logo

Al costat teniu el cartell penjat: TIC, TAC, TAP. 1entretants, la xarxa cooperativa d’experiències TIC per l’ensenyament en valencià, convida a reflexionar sobre el canvi educatiu que implica la tecnologia, conéixer les experiències que s’estan realitzant en diversos centres i participar als tallers que s’han organitzat la vesprada del divendres, 8 de maig, a l’Octubre, Centre de Cultura Contemporània, i el matí del dissabte, 9 de maig, a l’IES Jordi de Sant Jordi.Tecnologies de la Informació i la Comunicació, Tecnologies de l’Aprenentatge i el Coneixement, Tecnologies de l’Apoderament i la Participació.

La tecnologia ens obre un gran ventall de possibilitats, i una qüestió bàsica és si sabem aprofitar-la. A la 7a comparTIC d’1entretants ens preguntem quins models didàctics hi ha darrere de les TIC, i mostarem  pràctiques innovadores en l’ús de les tauletes a classe, experiències audiovisuals o l’ús d’altres elements com els blogs o les  xarxes socials. També us proposem uns tallers on aprendre a utilitzar algunes d’aqueixes tecnologies. Finalment, parlarem dels projectes de futur d’una experiència, la valencianada, en què han participat 16 instituts i vora 800 alumnes. Una jornada en què parlarem, compartirem i aprendrem entre tots i a la que no podem faltar si volem participar del canvi educatiu.

València, 8 i 9 de maig del 2015   |   Octubre CCC i IES Jordi de Sant Jordi

Inscripció _ http://goo.gl/forms/bSVX6meji0  |  cartell

http://1entretants.ning.com

Comentaris

Leave a Reply