Cinema Jove | actrius darrere de la càmera + Urbizu

Posted on juny 23, 2009 
Filed Under cinema, festivals

Continua el festival oferint propostes, més enllà de la programció de projeccions adhoc, que resulten força interessants. Per aquelles persones interessades en el món cinematogràfic, tant des del pla actoral com del de la realització, pot resultar d’interés la taula rodona que tindrà lloc avui dimarts 23 a les 18.00 h. en l’Fnac de Sant Agustí on les actrius Mapi Galán, Natalia Mateo i Ángeles Maeso contaran la seua experiència en el salt a la direcció cinematogràfica. I si t’ha entusiasmat no t’has de perdre, ho recomanem altament, la presentació d’Enrique Urbizu, a les 20.00 h. al Mercat Fuencarral, del seus particulars Quaderns de rodatge on parlarà no només de la selecció dels títols que més li han influenciat sinó de la seua intensa experiència com a director de cinema consagrat. Si algú dels alumnes que pràcticament estan ja de vacances hi assisteix (després teniu temps d’anar a les fogueres), podria fer per a un altre dia una mica de crònica amb alguna imatge inclosa? Açò no para.

http://www.cinemajove.com/ciclos.php?ciclo=2274

http://www.cinemajove.com/ciclos.php?ciclo=2267

Comentaris

5 Responses to “Cinema Jove | actrius darrere de la càmera + Urbizu”

 1. handy orten kostenlos ohne anmeldung ohne abo ohne zustimmung on març 25th, 2012 6:39 pm

  Watching Films On the Mobile Cellphone

 2. Jesusa on abril 1st, 2012 4:08 am

  Any one else train today?

 3. dhgate scam on abril 6th, 2012 6:47 pm

  Cyrstal Verbridge

 4. besancon bhep on maig 8th, 2012 5:19 pm

  Bonjour, je vous remercie pour votre article. J’aime consumer des blogs semblable au votre car on y accepte des choses attirantes.

 5. ghd styler on juliol 25th, 2012 2:07 pm

Leave a Reply