L’educació mediàtica. El poder dels mitjans

Posted on abril 11, 2015 
Filed Under educació, formació

poder_mitjans

Del grup Mirem i fem cinema · Espai d’Intercanvi del Professorat per l’Audiovisual sobre el qual preparem un resum precisament per AulaMèdia, en traguérem vàries conclusions. Una és que entre aquest col·lecitu hi ha necessitat de formació. Així doncs continuem intentant posar a l’abast de tot aquell que estiga interessat, informació sobre tallers, cursos o jornades com aquestes ben interessants.

Sota el títol L’educació mediàtica. El poder dels mitjans, AulaMèdia organitza del 6 al 9 de juliol de 2015 (en horari de 9.00 h. a 14.00 h.) la novena edició de les Jornades d’Educació en Comunicació. El lema de les jornades recull la doble intenció de la trobada d’enguany: per una banda vol mostrar el poder motivador que té per a l’alumnat el fet de treballar amb els mitjans audiovisuals a l’aula i, per altra banda, vol reflexionar sobre el poder social dels mitjans de comunicació.

Així, en les sessions d’aquestes Jornades d’Educació en Comunicació es mostraran experiències de producció audiovisual, d’anàlisi dels mitjans i també hi ha previstos espais de reflexió sobre els continguts dels mitjans i el seu poder de transformació social. Com els altres anys, aquestes jornades també serviran per mostrar els darrers materials didàctics audiovisuals sobre Educació en Comunicació que s’han elaborat des d’AulaMèdia.

- Matrícula reduïda: 40 € (per pagaments realitzats abans del 31 de maig)
- Matrícula: 50 € (per pagament realitzats a partir de l’1 de juny)
- Matrícula especial per a “protectors” i “protectores” d’AulaMèdia-eduCOM: 20 €

L’organització compta amb la col·laboració del Col·legi de Periodistes de Catalunya i del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya. Les hores certificades en seran 20 i com a material es lliurarà als assistents 4 DVDs.

Comentaris

One Response to “L’educació mediàtica. El poder dels mitjans”

  1. Mirem i fem cinema: possibilitats des de lo col·lectiu : 400 colps on abril 14th, 2015 9:36 am

    [...] L’educació mediàtica. El poder dels mitjans [...]

Leave a Reply