Cinema Jove amplia el termini d’inscripció a la Trobada audiovisual de joves

Posted on abril 16, 2015 
Filed Under cinema, educació, festivals

cinema_jove_15_01

Passada la mice podem posar el focus d’atenció en l’altre certamen, clàssic doncs arriba a la 30a edició, que dóna cabuda i estimula la producció aduiovisual de centres educatius, ací de tot l’estat. Com no, parlem de Cinema Jove i la secció Trobada Audiovisual de Joves. Ens arriba a les oïdes certa sensació de buits en l’organització. De fet web i blog encara estan ancorats en l’edició passada i pot ser per aquest motiu també han decidit ampliar el termini d’inscripcions fins el 30 d’abril. Així que encara vos podeu animar a participar. Ho poden fer els grups de jóves de fins 24 anys d’edat, que residisquen a l’Estat espanyol i que pertanyen a centres educatius, d’EPA, associacions juvenils, tallers d’imatge, etc. S’estableixen les diferents categories

Categoria A: fins 12 anys (alumnes de Infantil i de Primària)
Categoria B: de 13 a 20 anys (alumnes de l‘ESO i de Batxillerat)
Categoria C: de 16 a 24 anys (alumnes de Cicles Formatius d’Imatge, d’altres centres de formació i d’ associacions juvenils)
Premi i accèsit per a cadascuna de les tres categories; es composa d’un lot de material audiovisual, trofeu i diploma acreditatiu.
Termini d’inscripció: 30 d’abril de 2015

www.cinemajove.com

Comentaris

Leave a Reply