La cabina: projecció del palmerés 2014

Posted on març 24, 2015 
Filed Under cinema, festivals

namo

Quatre mesos després de la 7a edició del Festival La Cabina, aquest dóna una nova oportunitat als espectadors per visionar els migmetratges que es van alçar amb els premis principals de la darrera edició. La projecció tindrà lloc el 27 de març a les 20 h al Centre Cultural La Nau amb entrada gratuïta fins a completar l’aforament.

La iraniana Desconegut (‘Namo’. Salah Salehi, Iran, 2013), es va alçar amb el màxim guardó en la passada edició [imatge]. Les aventures d’un coronel de la policia i un soldat tractant d’enterrar el cadàver d’un suïcida varen convèncer al jurat del festival. També es projecta el guanyador del Premi del Públic, Taram Tarambola, migmetratge belga dirigit per la valenciana Maria Castillejo, que va captivar als espectadors en les seues dues projeccions al festival i al col·loqui amb la directora. La projecció es completa amb un tercer migmetratge: Jocs (‘Gry’. Maciej Marczewski, Polònia, 2013), guanyador dels premis a la millor direcció i millor actriu. En ell, dos personatges que es queden tancats en un ascensor tracten de passar el temps de la millor manera possible jugant a un estrany joc.

divendres 27 de març | 20.00 h. | Centre Cutural La Nau (Aula Magna)

Comentaris

Leave a Reply