De segur ens trobem a la MICE

Posted on març 23, 2015 
Filed Under cinema, educació

mice_nou_logo_1

Entrem en la setmana en que tindrà lloc la que nosaltres considerem la gran festa del cinema a l’escola. Projeccions, tallers, taules rodones, conferències, trobades de professorat… és la MICE · Mostra Internacional de Cinema Educatiu i no hi podem faltar.

Ací teniu el programa i per allò del possible interés en trobar-nos i desvirtualitzar-nos comentar que 400 colps assistirà de segur a la cerimònia d’apertura (divendres 19.00 h. Teatre el Micalet), a la taula rodona sobre media literacy amb la presentació de l’experiència del CEIP Pare Català (dissabte, 16.30 h. Col·legi Major Rector Peset), i com no al Mirem i fem cinema, espai d’intercanvi per al professorat per l’audiovisual, la presentació del Festival convidat i la Conversa amb el director (totes tres, diumenge a partir de les 10.00 h al CC. La Beneficència).

No li llevem l’ull a altres activitats com projeccions, tallers o la Mice TV però encara haurem de comprovar la disponibilitat de temps per participar-hi. Així que en algun moment, en algun espai, però a la MICE, esperem trobar-vos.

http://www.micevalencia.com/

Comentaris

Leave a Reply