Mirem i fem cinema, segona edició

Posted on març 18, 2015 
Filed Under cinema, educació, Sambori · Mice

mirem_i_fem_15

Mirem i fem cinema és l’espai d’intercanvi del professorat per l’audiovisual. Si feu audiovisual en alguna de les diferents etapes educatives o senzillament si vos interessa l’alfabetització mediàtica i l’ús de les pantalles, vos proposem un un punt de trobada per conèixer-nos i intercanviar reflexions, inquietuds i propostes. En la seua primera edició Mirem i fem cinema s’articulà en una engrescadora dinàmica de grup al voltant de sis eixos de treball: per què fem cinema, què fem amb les pantalles, com generar dinàmiques de col·laboració, materials i recursos, l’audiovisual com assignatura?, i l’alumnat? En aquesta nova edició et proposem un nou intercanvi d’idees per actualitzar algunes de les propostes que sorgiren i avançar en la consolidació d’una xarxa de docents per l’educomunicació.

La trobada tindrà lloc el diumenge 29 de març a les 10.00 h. en la Sala Alfons el Magnànim del Centre Cultural La Beneficència (C/ Corona, 36 · València). Podeu fer extensiva la invitació a totes aquelles persones que hi poden estar interessades. Per qualsevol aclariment que necessiteu o si teniu suggeriments, no dubteu en fer-me un mail. Vos esperem!

primera edició: aportacions

Comentaris

One Response to “Mirem i fem cinema, segona edició”

  1. #creacinema 3 i 4 : 400 colps on març 27th, 2015 12:20 am

    [...] sobre educació mediàtica i, com no, convidant al professorat, actual o futur, a participar del Mirem i fem cinema · Espai d’intercanvi del professorat per l’audiovisual. A partir de les aportacions de [...]

Leave a Reply