Sambori-Mice: El calaix de la imaginació

Posted on març 20, 2015 
Filed Under cinema, educació, Sambori · Mice

sambori_mice_15

El calaix de la imaginació

calaix_imaginacio

Tot va començar quan a principi de curs, ens disposàrem a parlar en l’assemblea quin somni teníem per a enguany. Entre tantes i tantes  idees, va sorgir  fer un curt tota la classe. A partir d’eixe moment ens posàrem a treballar el guió, personatges, plànols, seqüències, etc. Un calaix es converteix en còmplice dels somnis, sensacions i sentiments dels xiquets/es per a materialitzar-se en una realitat. Ens va costar molt!!! però a la fi ens va eixir. Des d’ací volem donar les gràcies a Salva Gabaldón, Anna Fariñas i Artiom Boyano per l’ajuda rebuda en el rodatge del curt.

Xiquets/es de 5é Primària
CEIP Francisco Giner de los Ríos. València

Comentaris

Leave a Reply