Sambori-Mice: les projeccions

Posted on març 16, 2015 
Filed Under cinema, educació, Sambori · Mice

sambori_mice_15

Fins ara hem dosificat la presentació de les obres que participen als Sambori-Mice, però al llarg d’aquesta setmana i fins entrada la setmana vinent, esperem fer un intensiu per tal de publicar aquelles que ens han d’arribar. I és que havíem fet un càlcul erroni en prendre com a data final els dies de la MICE. És clar, les projeccions dels Sambori-Mice han de ser abans. Ací teniu les dates:

LLOC:     Teatre Capitoli de Godella
DIA:        24 de març – primària
DIA:        25 de març – secundària
HORA:   1a sessió: 10.00 – 11.30 h. | 2a sessió: 11.30 – 13.00 h.

Recordeu que també hi haurà un premi del públic, per tant, els xiquets i xiquetes que assistisquen a les projeccions tindran la possibilitat d’escollir els 3 audiovisuals que més els hagen agradat. Per favor, confirmeu l’assistència.

Comentaris

Leave a Reply