Sambori-Mice: La màquina del temps

Posted on març 10, 2015 
Filed Under cinema, educació, Sambori · Mice

sambori_mice_15

La màquina del temps

Qui no recorda l’estiu del 2012 on els incendis cremaren gran part dels boscos i muntanyes del País Valencià? Què farieu si ho poguessiu evitar? Doncs això intenten fer els protagonistes de la nostra història. Amb una màquina del temps veuen el què va a pasar i intenten evitar-ho de totes les maneres possibles.

maquina_temps

Aquest curt és més què una història de ficció; tot un gran desplegament de voluntaris que intervenen, intenten sensibilitzar-nos davant d’aquesta dramàtica situació. Si bé aquesta història cal veure-la, més que contar-la, hem d’agrair la col·laboració i participació de moltíssimes persones, però, sobretot, al Parc de Bombers d’Alzira que ens va donar tot el seu suport i ajuda, i la col·laboració d’Anna Galbis, en aquell moment presentadora de les notícies a Canal 9, pel seu suport Audiovisual.

Marian Gomis
CEIP Heretats, L’Alcúdia

Comentaris

Leave a Reply