one second video festival (II)

Posted on maig 9, 2008 
Filed Under video

El One Second Video Festival ha entrat en la seua fase final. És el moment que aquells participants que han sigut seleccionats entren en un curiós sistema de votació amb el qual també poden obtenir un premi econòmic si encerten el video guanyador que serà determinat finalment per un jurat. Mentres podeu veure tots els videos seleccionats, una mostra de micropropostes que demostren que amb una mica d’imaginació es poden contar coses inclús en un segon. Com a mostra NO, un video de Lucia d’escolagavina i la seua amiga Ana, alumnes que han donat el pas de plasmar en píxels la seua creativitat.

Per vore tots els videos seleccionats: http://www.respeto-total.com/tosvf/all.php

Comentaris

3 Responses to “one second video festival (II)”

 1. Paco on maig 9th, 2008 7:03 pm

  Quan vaig vore el video “NO” em paregué dels millors… però no sabia que era de Lucia (i Anna). Ara que ho sé, em ratifique: per a un temps tan curt, hi ha poque unitats narratives tan apropiades. En tot cas voldria saber si hi hagué preses falses. Fora bo que investigàrem com seria possible un clip d’un segon protagonitzat per actors/actrius i amb muntatge. Enhorabona als seleccionats!

 2. Jordi on maig 10th, 2008 12:49 am

  A mi el que m’ha agradat molt és que Lucia i Anna s’hagen animat i bo davant un repte com aquest hagen pensat, i per què no?!! i s’hagen llançat. Per què no provar amb actors i actrius i amb muntatge?!! Penses en un clip coral, amb molts protagonistes?
  Seguim.

 3. Lucia i Ana on maig 11th, 2008 3:14 pm

  Gràcies per penjar-nos!!
  Estem molt contentes del treball que em fet, i ens fa il·lusió obtindre resultats.
  Així que NO i endavat!

Leave a Reply