Sambori-Mice: L’illa deserta

Posted on març 10, 2015 
Filed Under cinema, educació, Sambori · Mice

sambori_mice_15

La secció s’anima. I més encara quan hi ha centres que la dinamitzen amb la presentació de més d’una obra. És el cas del CEIP Heretats de l’Alcúdia que en presenta tres. Les publicarem seguides i ací en teniu la primera

L’illa deserta

illa_deserta_01

Aquest curt de poc més de 9 minuts de durada, es va rodar íntegrament en la platja de Cullera en juny de 2013. Conta la aventura de dos amics que decideixen anar un dia a pescar amb la seua barca quan, de sobte, una tempesta els sorprén i tenen un naufragi i acaben en una illa deserta. Els dies passen i la inexperiència dels dos els fa patir les conseqüències de no tenir aigua ni menjar. El final, és sorprenent tant per als espectadors com  per als protagonistas d’aquesta historia.

Moltes són les anècdotes que podríem contar del rodatge d’aquest curt: No fou tan fácil l’entrada de la barca en la mar; cada vegada que intentàvem endinsar-nos dins, les ones de la mar ens tiraven fora. No menys divertida fou l’escena en la que aconseguíem pescar. Cada vegada que es llançava el fil amb la canya i el peix engantxat, ens passava el mateix que a la barca. I què dir de fer-li mossos al peix cru! Tot un dia de rodatge que resumim en aquests 9 minuts.

Marian Gomis
CEIP Heretats, L’Alcúdia

Comentaris

Leave a Reply