Fotografia d’arquitectura

Posted on març 15, 2015 
Filed Under fotografia

escolagavina

Aquest curs és el 40è a esocolagavina i el vinent celebrarem l’aniversari. I no hi ha manera tan saludable de celebrar allò que siguérem i som, com treballant per un millor futur. Resultat d’açò i en data tan assenyalada, acabem d’inaugurar el nou pavellò d’esports i multiusos. L’edifici, obra dels arquietctes Arturo Sanz & Carmel Gradolí, Carmen Martínez Gregori, amplia espais i mirades en un diàleg net i intel·ligent amb l’edifici original de Manuel Portaceli. I per tal de retratar aquest esperit ens ha visitat recentment Mariela Apollonio, fotografadearquitectura. Finalment no poguérem conversar amb Mariela però sensibles a les diferents propostes que treballen la imatge, no volíem deixar de mostrar el seu magnífic treball.

Mariela (Belles Arts, Universitat Politècnica de València) desenvolupa la seua tasca professional en el camp de la fotografia d’arquitectura des de 2008, fusionant la seua visió artística amb la seua tasca professional. Aquest enfocament particular ha influït en la seua manera d’entendre la fotografia d’arquitectura assumint que aquesta professió defineix una manera de pensar que llança un determinat sentit de la realitat. Sense comprometre la visió de l’autor, també creu que és impossible no interpretar l’arquitectura des de la subjectivitat i el pensament.

Per lògica afinitat publiquem dues imatges d’escolagavina, però no deixeu de donar-vos un temps per navegar pel seu web i gaudir amb la pausa necessària de les imatges dels diferents projectes realitzats a mig camí entre València i Berlín.

pavello_02

http://fotografadearquitectura.com/ | > escolagavina/
https://instagram.com/fotografadearquitectura/

Comentaris

2 Responses to “Fotografia d’arquitectura”

 1. Marina Navarro on març 26th, 2015 6:50 pm

  M’encanta el seu treball.
  I m’ha encantat tornar a 400 colps a través d’ella.

  Una abraçada, Jordi.

  : )

 2. admin on març 26th, 2015 11:37 pm

  Sí, la seua claredat em resulta emocionant. I també m’alegra saber de tu a través de 400 colps. Ja contaràs; una abraçada Marina!

  :)

Leave a Reply