Ens llancem a la formació

Posted on març 4, 2015 
Filed Under cinema, formació

curs_creacinema

El nostre company i amic, Josep Lluís Peris, director de l’IES Ravatxol, va proposar a Jordi Orts, 400 colps admin, assumir la docència compartida en un curs per a professorat dins aquest Pla de formació de la Universitat de València. La invitació era un repte donat que no es tractava, com ja ho hem fet aquest curs, d’una participació de caràcter més puntual. Al mateix temps, volíem entendre que l’ocasió era conseqüència del treball realitzat fins ara i l’oportunitat de continuar aprenent i consolidar un protagonisme en l’àmbit del cinema fet a l’escola.

Així doncs, el plantejament d’aquest curs de Creació cinematogràfica i audiovisual en contextos educatius passa per dotar els participants de coneixements, pràctiques, eines i referents, per poder desenvolupar projectes audiovisuals a les aules d’escoles i instituts. Molt possiblement farem servir 400 colps com a bitàcora i arxiu de les idees i productes que anem generant. També via twitter mirarem dinamitzar un grup el qual en el moment d’escriure l’apunt, encara no coneixem. En unes hores comencem. Acció!

Comentaris

One Response to “Ens llancem a la formació”

  1. #creacinema 1 (1a part) : 400 colps on març 6th, 2015 1:10 am

    [...] ja sabeu ens hem llançat a la formació de docents. Així, dimecres passat tingué lloc la primera de les [...]

Leave a Reply